VADBA 3 – 6 LET

VADBA 3-6 LETA

Program je namenjen otrokom starosti 3 – 6 let. Glede starosti ocenite sami ali je otrok že toliko samostojen, da zna povedati za iti na wc, zna slediti navodilom in predvsem mu ni težko v odsotnosti starša. Ker je prvi mesec uvajalni ste lahko starši otrok, ki bi imeli ločitveno tesnobo, prisotni na prvih urah (največ prve štiri ure, otroka lahko spremljate, držite za roko, ste mu ob strani tekom cele ure od uvodnih iger, ogrevanja, poligona pa vse do zaključka).  V nasprotnem primeru pa sta z otrokom vabljena v skupino otrok, ki telovadijo s starši (brez težav tudi do otrokovega 4. leta starosti).

Pod budnim očesom izkušenih učiteljev se bodo otroci na igriv in prijazen način spoznavali z naravnimi oblikami gibanja (plazenja, lazenja, plezanja, tek, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, skakanje, metanje, zadevanje), elementarnimi igrami, igrami z drobnimi rekviziti, premagovali različne poligone, se seznanili z osnovnimi elementi različnih športov in podrobneje spoznali atletsko in gimnastično abecedo. Otroci bodo pridobili samozaupanje in samostojnost ter se učili poslušanja navodil, sodelovanja in tovarištva.

Oprema: kratka majica, udobne hlače, mehki nedrseči copati (“balerinke”), pijača ter speti dolgi lasje.

Telovadba se začne oktobra in konča konec maja.

Račun za tekoči mesec prejmete na vaš elektronski naslov konec meseca.  Vadbo lahko po želji kombinirate 1x ali 2x tedensko (z obiskom različnih lokacij).

Cenik:

  • 30 EUR mesečno/enkrat tedensko (IZJEMA lokaciji  DOBROVO in KOJSKO  s ceno 28 EUR mesečno – zaradi brezplačne najemnine telovadnic)
  • 50 EUR/dva otroka iz iste družine
  • 50 EUR/dvakrat mesečno
  • 110 EUR/plačilo polletnega programa Mali akrobat telovadi (4 meseci)
  • 210 EUR/plačilo letnega programa Mali akrobat telovadi (8 mesecev 1.okt – 31.maj)

Zamujene ure lahko nadomeščate na drugi lokaciji. V primeru celomesečne upravičene odsotnosti vam vadnine prvi mesec ne bomo zaračunali, za naslednji mesec pa bomo mesto v primeru ponovne odsotnosti odstopili drugemu otroku, če bo še kdo na čakalni listi. V primeru, da je otrok bil le 1x v mesecu na vadbi, vam zaračunamo polovico mesečne vadnine, v vseh ostalih primerih pa polno ceno.