VADBA 1,5 – 3 LET

VADBA 1,5-3 LETA

S STARŠI

Program je namenjen otrokom starosti 1,5 – 3 leta in njihovim staršem. Glede starosti ocenite sami ali je vaš otrok za v skupino otrok, ki telovadijo s starši ali za v skupino otrok, kjer že telovadijo samostojno brez staršev in so toliko samostojni, da znajo povedati za iti na wc, znajo slediti navodilom in predvsem jim ni težko v odsotnosti starša.
Otroci bodo skupaj s starši skozi strokovno vodeno vadbo osvojili elementarna gibalna znanja in naredili prve korake v čarobni svet športa. Starše bomo naučili, kako lahko z zanimivimi nalogami dejavno preživijo skupni prosti čas tudi zunaj našega programa. Otroci bodo preko različnih vaj in poligonov spoznali vsa elementarna gibanja kot so plazenje, lazenje, plezanje, tek, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, skakanje, zadevanje, metanje; se družili s sovrstniki ter krepili vez s staršem. Seveda lahko na vadbi otroka spremljajo tudi babica/dedek/teta ali stric.

Oprema: kratka majica, udobne hlače, mehki nedrseči copati (“balerinke”), pijača ter speti dolgi lasje.

Telovadba se začne oktobra in konča konec maja.

Račun za tekoči mesec prejmete na vaš elektronski naslov konec meseca.  Vadbo lahko po želji kombinirate 1x ali 2x tedensko (z obiskom različnih lokacij).

Cenik:

  • 30 EUR mesečno/enkrat tedensko (IZJEMA lokaciji  DOBROVO in KOJSKO  s ceno 28 EUR mesečno – zaradi brezplačne najemnine telovadnic)
  • 50 EUR/dva otroka iz iste družine
  • 50 EUR/dvakrat mesečno
  • 110 EUR/plačilo polletnega programa Mali akrobat telovadi (4 meseci)
  • 210 EUR/plačilo letnega programa Mali akrobat telovadi (8 mesecev 1.okt – 31.maj)

Zamujene ure lahko nadomeščate na drugi lokaciji. V primeru celomesečne upravičene odsotnosti vam vadnine prvi mesec ne bomo zaračunali, za naslednji mesec pa bomo mesto v primeru ponovne odsotnosti odstopili drugemu otroku, če bo še kdo na čakalni listi. V primeru, da je otrok bil le 1x v mesecu na vadbi, vam zaračunamo polovico mesečne vadnine, v vseh ostalih primerih pa polno ceno.