Rojstnodnevna animacija

Animacija za rojstni dan

Rojstni dnevi naj bi bili nepozabni. Naši animatorji pa bodo poskrbeli prav za to. Izbirate lahko med naslednjimi temami:

Izbirate lahko med naslednjimi temami:

MIGEC MIGI

Vse od najzanimivejših iger lovljenja do najzahtevnejšega in najzabavnejšega poligona z ovirami. Ob rojstnodnevni animaciji MIGEC bomo tekali in se igrali različne gibalne igre ter izzive. Na koncu vsi udeleženi otroci prejmejo mini darilce.

ZNANSTVENIKI

Otroci se najprej oblečejo v znanstvenike, pogovorijo se o nevarnostih in previdnosti, nato pa jim je dodeljenih 30 slikovitih kartic s poskusi. Izberejo si enega ter skupaj pripravimo potrebne pripomočke in sestavine nato poskus tudi izvedemo. Poskusov izvedemo toliko, kolikor nam časa preostane. Na koncu si slavljenec izbere eno kartico s poskusom in tega za darilo odnese domov.

KOLESARSKE DIRKE

(od novembra dalje - možna predhodnja rezervacija)

Animacija je sestavljena iz dveh delov. Teoretični ter praktični del. V teoretičnem delu bomo spoznavali cestno-prometne predpise ter znake na izredno zabaven način. V praktičnem delu ure, bomo sedli na kolesa in premagovali najrazličnejše izzive. Ker je naš animator profesionalni downhillec, se bodo otroci naučili tudi kakšnega bonus trika.

UMETNIKI

Umetnost ni le risanje. Umetnost je tudi izdelava figuric iz dolgih balonov za oblikovanje ali poslikava obraza ali poslikava platna na najbolj odštekane načine. Ste že kdaj poslikali platno s pomočjo vodnih pištolic? Ali s pomočjo špricanja barve z žličke? Ali poslikali platno z barvnimi vodnimi mehurčki? Mi jih zagotovo bomo. Otroci bodo torej uporabili najrazličnejše pripomočke in načine za poslikavo platna. Na koncu vsi udeleženi otroci prejmejo mini darilce.

CENIK

2 uri animacije – 120 eur (skupina do 10 otrok; v primeru ali več kot 10 otrok ali so otroci stari do 6 let, je potreben dodaten animator)

Dodatki:
Dodaten animator – 40 eur
Poslikava obraza – 30 eur
Napihljivo igralo – 40 eur (igralo lahko prevzamete zjutraj na dan animacije in ga vrnete dan po animaciji)
Naša lokacija – cena odvisna od cene najete lokacije (lokacijo lahko rezerviramo po skupnem dogovoru)

Obvezna rezervacija vsaj 2 tedna pred želenim terminom.