MALI AKROBAT TELOVADI

 
prev next

Program je namenjen otrokom starosti 3 - 6 let. Glede starosti ocenite sami ali je otrok že toliko samostojen, da zna povedati za iti na wc, zna slediti navodilom in predvsem mu ni težko v odsotnosti starša. Ker je prvi mesec uvajalni ste lahko starši otrok, ki bi imeli ločitveno tesnobo, prisotni na prvih urah (največ prve štiri ure, otroka lahko spremljate, držite za roko, ste mu ob strani tekom cele ure od uvodnih iger, ogrevanja, poligona pa vse do zaključka).  V nasprotnem primeru pa sta z otrokom vabljena v skupino otrok, ki telovadijo s starši (brez težav tudi do otrokovega 4. leta starosti).

​Pod budnim očesom izkušenih učiteljev se bodo otroci na igriv in prijazen način spoznavali z naravnimi oblikami gibanja (plazenja, lazenja, plezanja, tek, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, skakanje, metanje, zadevanje), elementarnimi igrami, igrami z drobnimi rekviziti, premagovali različne poligone, se seznanili z osnovnimi elementi različnih športov in podrobneje spoznali atletsko in gimnastično abecedo. Otroci bodo pridobili samozaupanje in samostojnost ter se učili poslušanja navodil, sodelovanja in tovarištva.

Oprema: kratka majica, udobne hlače, mehki nedrseči copati ("balerinke"), pijača ter speti dolgi lasje.


Telovadba se začne septembra in konča konec maja.


Račun za tekoči mesec prejmete na vaš elektronski naslov konec meseca.  Vadbo lahko po želji kombinirate 1x ali 2x tedensko (z obiskom različnih lokacij):

  • enkrat tedensko z ceno 20,00 EUR mesečno (vrtec Ciciban in gimnazijska telovadnica 24,00 EUR, Goriška Brda 17,00 EUR mesečno)  * cene med vrtci se razlikujejo zaradi različnih stroškov najema telovadnic

  • dvakrat tedensko z ceno 35,00 EUR mesečno

  • 5% popust pri plačilu polletnega programa Mali akrobat telovadi (4 meseci)

  • 10% popust pri plačilu letnega programa Mali akrobat telovadi (8 mesecev 1.okt - 31.maj)

  • 10% popust za drugega otroka in 40% popust za vse naslednje otroke iz iste družine, pri vključitvi v akrobatov telovadni program

  • Popusti se ne seštevajo

Zamujene ure lahko nadomeščate na drugi lokaciji. V primeru celomesečne upravičene odsotnosti vam vadnine prvi mesec ne bomo zaračunali, za naslednji mesec pa bomo v primeru ponovne odsotnosti mesto odstopili drugemu otroku, če bo še kdo na čakalni listi. V primeru, da je otrok bil le 1x v mesecu na vadbi, vam zaračunamo polovico mesečne vadnine, v vseh ostalih primerih pa polno ceno.