MALI IN VELIKI AKROBAT TELOVADITA

 
prev next

Program je namenjen otrokom starosti 1,5 - 3 leta in njihovim staršem. Glede starosti ocenite sami ali je vaš otrok za v skupino otrok, ki telovadijo s starši ali za v skupino otrok, kjer že telovadijo samostojno brez staršev in so toliko samostojni, da znajo povedati za iti na wc, znajo slediti navodilom in predvsem jim ni težko v odsotnosti starša. 


Otroci bodo skupaj s starši skozi strokovno vodeno vadbo osvojili elementarna gibalna znanja in naredili prve korake v čarobni svet športa. Starše bomo naučili, kako lahko z zanimivimi nalogami dejavno preživijo skupni prosti čas tudi zunaj našega programa. Otroci bodo preko različnih vaj in poligonov spoznali vsa elementarna gibanja kot so plazenje, lazenje, plezanje, tek, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, skakanje, zadevanje, metanje; se družili s sovrstniki ter krepili vez s staršem. Seveda lahko na vadbi otroka spremljajo tudi babica/dedek/teta ali stric.


Oprema: kratka majica, udobne hlače, pijača, speti dolgi lasje ter mehki nedrseči copati ("balerinke"). Tudi starš/skrbnik mora imeti čisto obuvalo oz. je lahko v nogavicah.  


Telovadba se začne oktobra in konča konec maja.


Račun za tekoči mesec prejmete na vaš elektronski naslov konec meseca.  Vadbo lahko po želji kombinirate 1x ali 2x tedensko (z obiskom različnih lokacij):

  • enkrat tedensko z ceno 25,00 EUR mesečno (IZJEMA  lokaciji DOBROVO in KOJSKO z ceno 20 EUR mesečno - zaradi brezplačne najemnine telovadnic)

  • dva otroka z skupno ceno 45EUR

  • dvakrat tedensko z ceno 45,00 EUR mesečno

  • 5% popust pri plačilu polletnega programa Mali akrobat telovadi (4 meseci)

  • 10% popust pri plačilu letnega programa Mali akrobat telovadi (8 mesecev 1.okt - 31.maj)

  • Popusti se ne seštevajo

Zamujene ure lahko nadomeščate na drugi lokaciji. V primeru celomesečne upravičene odsotnosti vam vadnine prvi mesec ne bomo zaračunali, za naslednji mesec pa bomo mesto v primeru ponovne odsotnosti odstopili drugemu otroku, če bo še kdo na čakalni listi. V primeru, da je otrok bil le 1x v mesecu na vadbi, vam zaračunamo polovico mesečne vadnine, v vseh ostalih primerih pa polno ceno.