MALI IN VELIKI AKROBAT TELOVADITA

 
prev next

Program je namenjen otrokom starosti 1,5 - 3 leta in njihovim staršem.

Otroci bodo skupaj s starši skozi strokovno vodeno vadbo osvojili elementarna gibalna znanja in naredili prve korake v čarobni svet športa. Starše bomo naučili, kako lahko z zanimivimi nalogami dejavno preživijo skupni prosti čas tudi zunaj našega programa. Otroci bodo preko različnih vaj in poligonov spoznali vsa elementarna gibanja kot so plazenja, lazenja, plezanja, tek, dviganje, nošenje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje, skakanje, zadevanje, metanje; se družili s sovrstniki ter krepili vez s staršem. Seveda lahko na vadbi otroka spremljajo tudi babica/dedek/teta ali stric.

Oprema: kratka majica, udobne hlače, pijača, speti dolgi lasje ter mehki nedrseči copati ("balerinke"). Tudi starš/skrbnik mora imeti čisto obuvalo oz. je lahko v nogavicah.  

Telovdaba se začne oktobra in konča konec maja.


Račun za tekoči mesec prejmete na vaš elektronski naslov v začetku naslednjega meseca.  Vadbo lahko po želji kombinirate 1x ali 2x tedensko (z obiskom različnih lokacij):

  • enkrat tedensko z ceno 20,00 EUR mesečno *

  • dvakrat tedensko z ceno 35,00 EUR mesečno

  • 5% popust pri plačilu polletnega programa Mali akrobat telovadi (4 meseci)

  • 10% popust pri plačilu letnega programa Mali akrobat telovadi (8 mesecev 1.okt - 31.maj)

  • 10% popust za drugega otroka in 40% popust za vse naslednje otroke iz iste družine, pri vključitvi v akrobatov telovadni program

  • Popusti se ne seštevajo

*  zamujene ure lahko nadomeščate na drugi lokaciji. V primeru celomesečne upravičene odsotnosti vam vadnine ne bomo zaračunali. V primeru, da je otrok bil le 1x v mesecu na vadbi, vam zaračunamo polovičko, v vseh ostalih primerih pa polno ceno.